0.0 of 5 (0 Votes)

T-Home reklám

*************************
T-Home hűségcsomag akció ? 40s +++ Értékelés: 4,0/10
Hogyan viselkedik egy jó szülő, ha mondjuk az egy szem lánya nagy büszkén be akarja mutatni a hegedűtudását? Vajon mennyire függ a jó szülő visszajelzése attól, hogy a gyermek teljesítménye összevethető-e, és ha igen, akkor milyen mértékben Paganiniével? Ugye izgalmas kérdés? Ha ön szülő, biztosan önt is kínozza a kétely, vajon mit tegyen, ha a gyermek pillanatnyi hegedűtudása nem éppen a koncerttermek világába való. Nos, ebben segítheti önt e filmecske.

***************


***************
Mellékelt nevelési tanácsadónk az életből lesi el a példát. Kislány kiperdül a szülei, és a testvére elé, hogy bemutassa, ugye milyen ügyesen tud már hegedülni. A szülők és a testvér izgalommal teli várakozással ülnek a kanapén, és az arcuk derűt és szeretetet sugároz. A kislány megköszörüli a torkát, majd munkához lát. Természetesen amolyan kezdő módon, ami, mint tudjuk, egy hegedű esetében nem éppen az élvezetek netovábbja. És ezt a kedves szülők, továbbá a testvérke, annak rendje és módja szerint vissza is jelzik. Az arcuk eltorzul, a mosoly lehervad, a szeretet sugárzása megszakad. Ugye ön is érzi, hogy nem helyesen viszonyulnak az adott helyzethez. Hiszen a lányka minden bizonnyal félszemmel őket figyeli, és ha nem lát bátorítást, nem érzi a szerettei feltétel nélkül felé sugárzó szeretetét, akkor bizony könnyen gyermekkori traumára visszavezethető lelki bajjal feküdhet majdan egy lélekbúvár díványára.

Na most mit tehet ilyenkor egy jó távközlési szolgáltató? Hogyan avatkozhat közbe, hogyan adhat olyan eszközt e neveletlen szülők kezébe, amellyel elkerülhetik e gyermekkori trauma kialakulását? Na figyeljünk csak! Az anyuka arca hirtelen felderül. Van neki egy ötlete. Van neki egy ötlete arra vonatkozóan, hogyan enyhíthetné ezt a kínt, hogyan tehetné elviselhetővé számukra, apuka, testvérke és a maga számára a még hegedűvel eltöltendő hátralévő perceket. Elvégre még egy anyukának sem kötelessége az egy szem lánya cincogásához jó képet vágnia. Ugye anyukák, egyetértünk.

A megoldás tehát a következő:

Egyszerűen el kell fogadni a jóságos távközlési cég által felkínált lehetőséget, amit pont erre a kínos helyzetre dolgozott ki, különös tekintettel az érzéketlen bunkó szülőkre. Gyorsan meg kell nyerni azokat az értékes ajándékokat, amelyeket az aktuális akciójában résztvevőknek kínál, és máris kezünkben van a kínos helyzetből kivezető módszer. Ugyanis ezekkel az eszközökkel úgymond szét lehet verni a kislány produkcióját, és úgy lehet tenni, mintha épp ezen produkció által elvarázsolva nem bírtuk volna ki a produkcióban való részvétel nélkül. Így a gyermekkori trauma is elmarad, és az előfizetők száma is növekszik. Köszönjük ó nagy távközlési cég, a kislány nevében is.
És tessék csak figyelni milyen újabb közös boldogságélményben részesül ez a szép család. Egyébként már az sem semmi, hogy az összes megnyerhető értékes ajándékot megnyerték, de hát szépre száll a füst, vagy valami hasonló ideillő szólás. Szóval a megnyerhető táblagépen az anyuka kezdi egy xilofon szólóval, majd  a kisfiú kapcsolódik be a megnyerhető laptopon egy jó kis dizsi pult harsogtatásával, miközben az apuka a megnyerhető játékkonzol segítségével remek dobszólót produkál. A kislány is abbahagyja végre a vonó nyüstölését, és a hegedűjével átmegy szólógitárosba. És hogy a jelenet kacagtatóan szellemesen, és örökre emlékezetes poénnal záruljon, a megnyerhető LED tévé képernyőjén egy vidám elefánt trombitálása szolgáltatja a közös produkció záróakkordját. És jaj, kacag is ezen a család apraja nagyja. (Igaz, a kislány kezében már megint ott az az átkozott vonó.)

Nos kedves néző, olvasó hát így kell ezt csinálni. Könnyedén, szellemesen, jó szóval oktatva, és mindenképpen bemutatva a boldog családi mintát, hiszen a mai rohanó, kietlen, elidegenedett világunkban is midig kell valaki, aki őrzi a tüzet, aki vigyáz arra, hogy a humánum és a szeretet lángja soha ne aludjon ki. És erre esküdött fel, és kötött örök szövetséget a kreatívok nagyszerű csapata és ez a kiváló, jóságos távközlési cég. Például holnap osztják szét a profitjukat a szegények közt az Astoriánál. Én ott leszek.
*******************************************************************************

Értékelés: 4,0/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) – 4/10
A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) – 2/10
Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) – 5/10
A látvány (Scene) – 4/10
A technika (Technology) – 5/10