1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Magne B6 reklám

*************************
Magne B6 tabletta – 25s +++ Értékelés: 5,4/10
Szóval mi van, ha egy kémiai elem hiányzik az ember szervezetéből? Például ha a magnézium hiányzik. Akkor mi van? Erre már láttunk példát ezen a platformon, ahol ezt a hiányt egy szerencsétlen kislány szenvedte meg, mert az anyukája a hiány miatt kifordult önmagából. Na jó, ez kicsit durva volt, lehetne másképpen?

***************


***************
Ötletek, ötletek, ötletek. Ezek kellenek. Már ha jó kreatív akarsz lenni. A kislányos nem volt túl jó, mondj másikat. Az maradhat, hogy egyfajta ideggyógyászati alapképzésben kellene részesíteni a kedves rétegnézőt, hogy tudja, mivé lesz az ember bizonyos kémiai anyagok hiányában. Hogy tudja, ecce homo, de csak akkor, ha a kémiai háztartásból semmi sem hiányzik. Hogy tudja, ha kivonunk ezt-azt a szervezetből, bizony változik a személyiség, eltűnik az addig jól ismert ember. Csökken a szerotonintermelés, és máris itt a depresszió. Elfogy a magnézium, és máris itt az idegbeteg, hisztis pics… bocsánat, nő. Mit kell tehát tenni kedves orvostanhallgató néző? Ha észleli a jelen filmünkben is vázolt tüneteket, hát tessék belenyomni az illetőbe egy kis vonatkozó terméket. És nem kell ide pszichiáter.

De nézzük az ötleteket. Ugye nem csak én érzem úgy, hogy mielőtt meg fog jönni, nem könnyű nőnek lenni? Ezt kérdi egy nő, miközben zokog, egy kisoroszlános jelenetet nézve a tévében. Én mondjuk nem érzem úgy, és nem csak a korom miatt. De hát persze felfogtuk, ez itt az érzelmi labilitás ábrázolása. Nagyon szemléletes, tessék figyelni, ha az asszony elbőgi magát, nem kell strapálni magunkat a szép szavakkal, meg esetleg az okok kutatásával, hiszen biztos csak kifogyott belőle a magnézium. Ide azzal a termékkel. És folytatja a hölgy, miszerint olyankor érzékenyebb vagyok, kicsit túlreagálom a dolgokat, és ok nélkül kiakadok. Mi pedig azt látjuk, hogy majdnem szétver egy másolót, és egy nem megfelelő módon kinyomott fogkrémes tubus láttán valami nagyon durvát vág a párja fejéhez. Nem baj, ilyenkor ne gondoljunk semmi rosszra, hiszen csak egy kis magnéziumhiányról van szó. Szó sincs egyéb, esetleg mélyebben rejlő okokról. Nincs más teendő, mint egy kis terméket tölteni a szerkezetbe, és máris olajozottan működik tovább. Megint mosolyog, megfőzi a vacsorát, karbantartja a gyereket, meg a férjet, és íme, helyreállt a világ rendje. Ugye hogy nem is olyan nehéz szakma ez az ideggyógyászat? Doktor úr, annyira ingerlékeny vagyok az utóbbi időben, a férjem láttán meg egyenesen elhányom magam. Ekkor nincs más hátra, mint eldönteni, hogy a beteg nő-e, vagy férfi, és ha nő, akkor a femina jelzővel ellátott terméket kell neki javasolni. Úgyhogy ezzel a tudással kedves olvasó, már nyugodtan elmehet szigorlatozni.

Vagy bocsánat, lehet, hogy rosszul értelmezem? Mindez kifejezetten a dolog megjövetele előtti, tehát egy konkrét hormonháztartásbeli változás környéki állapotra vonatkozik? Tehát amivel biztos nem kell orvoshoz menni, mert hiszen természetes folyamat, és az is természetes, hogy a magnézium ilyenkor picit hiányzik a szerencsétlen szenvedő alanynak. Vagyis ha menstruálsz, és előtte, közben hülye vagy, na akkor szedd ezt. Azt mondanám, igazad van, ha a már korábban kritizált példánk nem volna teljesen általános, illetve ha egy éppen kissé elviselhetetlen nő láttán mindig meg mernéd kockáztatni a feltevést, á, biztos csak megjött neki.
Vagy tudod mit? Ez is csak egy reklám, nincs különösebb jelentősége mit lehet félreérteni abban a 25 másodpercben. Különben is, 25 másodpercben nem lehet semmit félreérteni, csak úgy-ahogy felfogni, hogy van ez a termék, és ha raplis a nő, akkor lehet, ez kell neki. Hogy akkor mi bajom vele? Nem tudom. De ha a szedésnek az a végeredménye, amit az utolsó jelenetben, a „fogat mos a család, és közben vidáman kacagnak” jelenetben látunk, akkor szerintem inkább ne szedjen a nő semmit, mert előtte sokkal emberibb volt.
*******************************************************************************

Értékelés: 5,4/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) – 6/10
A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) – 6/10
Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) – 5/10
A látvány (Scene) – 5/10
A technika (Technology) – 5/10
{mxc}