0.0 of 5 (0 Votes)

blend-a-med reklám

*************************

blend-a-med 3D WHITE LUXE fogkrém – 20s +++ Értékelés: 4,6/10

Szép nő, jó nő, bomba nő, celeb nő, hinnéd, csak férfiaknak. Pedig dehogy. Lehet, sokkal inkább a nőknek, mert a nők szintén szépek, jók, bombák és celebek szeretnének lenni, de legalábbis irigyek egy picit az ilyesféle nőkre, még akkor is, ha önnön maguk tényleg szépek, meg jók. Nos így hangzik egy hímsoviniszta, általánosító vélemény a nőkről. A kreatívok tudják ezt, és azt is, hogy egyelőre a hímsoviniszták vannak többségben és nekik van igazuk. Ja… vagyis… na most már mindegy…

***************

***************

Egy mosoly képes mindenkit felvidítani. Ezzel indítunk, ami így talán nem igaz, én többször próbáltam, és enyhén szólva nem mindig jött be. Szóval tán nem mindegy, kinek a mosolyáról, és milyen mosolyáról volna szó. Például ha ez a Shakira nevű dögös tyúk… úristendejónő… szóval ha ez a példány nyitna be hozzám ezzel a mosollyal engem abszolút felvidítana higgyék el. Sőt! Van egy gyanúm, hogy még akkor is ezt a hatást érné el nálam, ha ne adj isten a konkurencia fogkrémét használná. Nem tudom miért van ez a sejtésem, előfordul néha velem, hogy előre megsejtek dolgokat, és az be is következik.

De hallga csak! Tévedek ám én, és milyen nagyot! Ugyanis a terméknépszerűsítő filmecske a szememre lobbantja, hogy nem ám az iszonyatjótestű, eszementszéparcú bige volna úgy önmagában képes engem felvidítani mintegy a puszta magánvalóságában, mintegy a nembeli lényegében, hanem a hatás kiváltásában fontos szerepet játszik egy fogkrém, kvázi nélküle ez a hatás nem jöhetett, nem jöhetne létre. Szóval tessék megérteni, hogy egy mosoly csak akkor képes mindenkit felvidítani, ha pont ezt a fogkrémet alkalmazzuk fogaink karbantartására. A kábítóanbrutáltestű nő is ezért használja épp ezt. Tényleg elképzelem, valami rosszakarója szándékosan kicseréli a tubus tartalmát, naná hogy a tartalmát, különben észrevenné, okos nő ez, és a szerencsétlen azzal mosna fogat, majd benyitna hozzám, jönne felém azzal az agylágyítóankifektető ringó csípőjével, az őrjítőendöglesztő melleit alig takarná valami áttetsző kelmeféleség, és én csak átnéznék rajta közömbösen, flegmán. Mert MÁSIK FOGKRÉMMEL MOSOTT FOGAT!!! Mögötte ott jönne Jucika a hetvenéves egyfogú bejárónő, aki viszont azt az egy fogát a vonatkozó termékkel mosta meg véletlenül, már hogy véletlenül beleharapott egy ilyen tubusba, rám mosolyogna, én meg azonnal tépném le magamról a ruhát, meg róla is, és ne tudd meg mi mindent művelnénk egész éjjel. Hát nem?

Nem tudom, meg tetszettek-e figyelni, már miért ne tetszettek volna, hisz inni tetszenek a reklámok minden tizedmásodpercét, szóval nem tudom, meg tetszettek-e figyelni, hogy amikor a rajongótábort mutatják egy pillanatra, akkor ott csak három, villogóan fehérfogú fiatal nőt lehet látni amint éppen nagyon rajonganak. Ez egyrészt aláhúzza a hímsoviniszta kezdeti eszmefuttatásom valóságtartalmát, pontosabban a kedves kreatívok ilyesféle hozzáállását (mert én nem is vagyok olyan), másrészt a tisztelt befogadót nyilván arra szándékszik ráébreszteni, hogy lám, mivel nyilván a rajongók is követik rajongásuk tárgyának fogkrémhasználati szokásait, ennek következtében olyan ragyogó a fogsoruk nekik is.

Ez a Shakira például mindenféle felületi elszíneződéssel a fogain járkált idáig össze vissza, és amikor énekelt, ez nyilván nagyon látszott neki, és egy férfi se akarta megdugni ezért szegényt. Csak kereste, kereste azt a rengeteg pénzt, meg a szerelmet, de még így se kellett senkinek. Végső elkeseredésében már a Dunának akar menni (Miért ne? Úgy látom te nem vagy eléggé magyar.), amikor egyszer csak találkozott ezzel a fogkrémmel. Volt ám azon egy bűvös felirat, miszerint mosd a fogad velem legalább öt napig, és láss csodát! Shakira így is tett, és lám, a szennyeződések legalább kilencven százaléka eltávolítódott a fogairól, és gyönyörű szép nővé változott, mivel nincs az az éles szemű férfi, aki a maradék tíz százalékot észrevenné. Mi, a nézők, látjuk is, ahogy az a csúnya barnaszínű elszíneződés eltávozik az immáron szép nő fogairól, és csak tippelhetünk, mi az, ami barna, és szennyeződés, és hogy hogyan kerülhetett a szép nő fogaira.

Van még egy elgondolkodtató életbölcsesség is a film végén, amely úgy szól, hogy egy fehérebb mosollyal az élet visszamosolyog rád. Szerintem ez a kissé rasszistának tűnő megállapítás voltaképp egy metafora, amely arról szól, ha a lelked patyolat tiszta, ha a lelked hófehér, akkor az élet, mely jaj mennyi szörnyűségnek is Pandora szelencéje, rád csak jóságot, és szépséget hint majd kegyes könyörülettel. Mondjuk jó közelítéssel…

Te, és mindez egy fogkrémről jutott eszedbe? Dehogy, a nőről… úristendejónő…

*******************************************************************************

Értékelés: 4,6/10 pont (ISTST szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) – 4/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) – 3/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) – 5/10

A látvány (Scene) – 6/10

A technika (Technology) – 5/10