0.0 of 5 (0 Votes)

adidas reklám

*************************

adidas izzadásgátló – 20s +++ Értékelés: 4,4/10

Mindig tetszettek nekem ezek a valahány az egyben típusú reklámok. Már úgy értem különösen irritáltak. A kettő majdnem ugyanaz. Nálam. Ugyanis én azoknak a reklámoknak örülök, mondhatni ennélfogva azok tetszenek, amelyeket jól lehet cikizni. Szerencsére a többség ilyen. A kisebbséget nem nagyon lehet cikizni. Dehogy jók. Még annyira sem jók, hogy lehessen őket. Cikizni.

 

***************

***************

Jelen példányunkban arról van szó, hogy válaszd ezt a dezodort, vagy mit is, izzadásgátlót, de legalább próbáld ki. Miért volna érdemes kipróbálni? Mert hat az egyben. Ráadásul ez még szójátéknak is jó magyarul, mert ugye hat valami hat az egyben. Azaz egyben hat. Érted, hatásos. Nem külön-külön.

Amikor valamiről azt mondjuk, ebben az egyben benne van valami hat másik, akkor én ezt úgy értem, hat másik önmagában is megálló dolog egyesül ebben az egyben, és teszi egyszerre mind a hat dolgot. Ez tök jó. Na akkor itt is erről lehet szó. Nem? Eddig neked hat különféle izzadás gátlót kellett venned, és használnod, ha el akartad érni a kívánt hatást.

Volt egy, ami csak a fehér foltok ellen védett. Nekem nem volt, mert valahogy nem emlékszem, voltak-e rajtam fehér foltok bármikor is, amikor izzadtam. Persze lehet, nem vettem észre, mert ilyenkor mindig fehér ingben lehettem. Azon csak olyan nagy vizes foltok jelentek meg, különösen a hónom alatt. Te, biztos a sóra gondol, ami kicsapódik, és olyan fehéres foltok maradhatnak a trikón, miután megszáradt az izzadságtól. Ez a legjobb tippem.

Volt egy, ami a sárga foltok ellen védett. Mondjuk sárga foltokra emlékszem, de nem kifejezetten a hónom alatt viselt ruhadarabokon. Persze arrafelé is izzad az ember, lehet, mégis erről van szó. Ennek ellenére nem volt ilyen dezodorom, vagy mim.

Volt egy, ami védett a testszag, és volt egy, ami az izzadás ellen tette a dolgát. Talán ezek voltak nekem, nem emlékszem pontosan, izzadtam volna, mint egy ló, de jó volt a szagom? Vagy nem izzadtam ugyan, de kicsit áporodott lettem volna? Egyébként tényleg elismerésre méltó, hogy egy izzadás gátló 6 összetevőjéből az egyik gátolja az izzadást. Nem felejtettük el.

Volt egy olyan is, amelyik antibakteriális hatást tudott kifejteni. Vagy nem volt. Nem tudom, persze voltak mindenféle fertőtlenítő szerek. Kénsav? Nem tudom, nem vagyok gyógyszerész.

És végül nyilván volt egy olyan spray, ami extra frissességet nyújtott. Gondolom mindenféle ajzószerek voltak benne.

Na de ennek a sokféleségnek immáron vége. Most mind a hat, egyben van. Megszűnt egy fehér folt a dezodorok világában, hogy stílszerű legyek. Nem vagyok termékfejlesztő sem, különösen ilyenforma termékeké nem, de úgy képzelném, bármely itt felsorolt összetevő nélkül nem neveznénk ma már egy dezodort dezodornak, illetve izzadásgátlót izzadásgátlónak. Keverem ezeket a fogalmakat azt hiszem. Dezodor az illatosító csak? Ma már nyilván izzadásgátló is, aminthogy az izzadásgátló illatosít is. Nem? Láttuk fentebb.

Egyébként ettél már 6 az 1-ben paprikás krumplit? Na figyelj. 1 – Otthonodba hozza a szalonnából kisütött zsír csodálatos aromáját. 2 – Megörvendeztet a magyar hagyma kitűnő zamatával. 3 – Lábosodba hozza az ősmagyar sertés, a mangalica kolbászát. 4 – Feltárja előtted a jóféle hazai burgonya minden titkát. 5 – Megédesíti, megnemesíti életed a kalocsai édes-nemes paprikával. 6 – ja, só is kell bele valamennyi.

Na most már csak azt szeretném tudni, ha én nem pontosan úgy nézek ki, mint az itt ábrázolt fiatalember, akkor is hat ez a szer? Vagy fordítva, ha nem úgy nézek ki, mint ez a fickó, akkor utána én is úgy fogok kinézni?

Hülyeségeket beszélsz. Miért? Talán veled kéne reklámozni ezt a dolgot? Vén faszi bejön az erkélyről trikóban, a hasa a gatyájára folyik, az izzadsága is, tele van jól látható fehér és sárga foltokkal, zihálva kapkod a flakon után, kvázi az utolsó erejével magára fújja és lerogy a tévé elé a fotelba. Ez kéne inkább? Naná! És utána megfiatalodna, kipattanna a fotelből és egyszer csak úgy nézne ki, mint ez a fiatalember! Na mit tetszik hozzá szólni professzor úr? Átmentem?

Tudod hova…

*******************************************************************************

Értékelés: 4,6/10 pont (ISTST szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) – 4/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) – 4/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) – 5/10

A látvány (Scene) – 5/10

A technika (Technology) – 5/10