1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Vagisan reklám

*************************

vagisan– hüvelyhidratáló krém 25s +++ Értékelés: 4,0/10

Mindig is kíváncsi voltam, vajon milyen lehet nőnek lenni? Már olyan értelemben, hogy milyen érzés? Fizikailag. Félreértés ne essék, sohasem szerettem volna nő lenni, tehát semmi LMBTQ, nem vagyok férfi testben született nő, csak kíváncsi. Tehát minden rendben nálam, a férfi férfi, a nő nő, az anya gyerek, az apa anya, vagy valami ilyesmi, szóval konjunktúra konform vagyok, nem félek a csúnya kommentelőktől, hogy rám ugranak. Másért szoktak inkább, de azt most hagyjuk.

 

***************

***************

Ezen kíváncsiságomat kielégítendő szeretem mindazon reklámokat, amelyek speciálisan a női lét biológiai megtapasztalásáról tudósítanak. A hasmenéses vagy a fejfájós filmek ebből a szempontból nem jók, mert az nem nő specifikus, minden ember megtapasztalhatja ezen élményeket. De rögtön felkapom a fejem, ha nőgyógyászati illetőségű területekről van szó, hiszen a kedves szereplői a történetnek általában nagyon szemléletesen elmondják, milyen érzés, ha vonatkozó területeken diszkomfort érzéseik támadnak. E beszámolókat mindig nagyon szívesen veszem, és cserébe készséggel tájékoztatom bármely hozzám forduló, hasonló kíváncsisággal bíró hölgyet mondjuk a prosztatával kapcsolatos megtapasztalásaimról. Vagy nézzék meg az ilyen tárgyú férfiaknak szóló reklámokat.

Úgy indítunk, hogy egy kedves hölgy, aki vélhetőleg azért már túl van a változás korán, de még nagyon jól néz ki, egy nagy piros hátterű fehérbetűs felirat mögött azt mondja, hogy beszéljünk nyíltan a hüvelyszárazságról. A felirat pedig úgy szól, hogy Beszéljünk nyíltan a hüvelyszárazságról. Aztán a felirat eltűnik udvariasan teret engedve így a hölgynek, és ő elmondja, milyen érzés is a hüvelyszárazság. Elmondja ugye főleg a nőknek, hisz gondolom nem én vagyok a célcsoport, akik nyilván tudják milyen az, ha már van, volt nekik. De itt vagyok én, aki nem tudom, és mohón iszom a nő szavait, ekképpen jutva új információkhoz a női testi mibenlét egyes fejezeteit illetően. Eddig úgy gondoltam, mert sokat gondolkodtam ezen, olyan lehet, mit a szájszárazság, de most kiderült, inkább olyan, mint egy kellemetlen, szúró érzés odalent, ami egyre erősebb lehet, és egyszerűen nem múlik el. Na most olyan, mint egy kellemetlen szúró érzés, vagy tényleg egy kellemetlen szúró érzés? Mert ha valamit hasonlítani szeretnénk valamihez, akkor nem önmagához hasonlítjuk leginkább. Akkor tessék azt mondani, olyan mintha ezer tűvel szurkálnának odalent, vagy más ehhez hasonlót. Jó, ilyen magyartalanságokba ne kössünk már bele, végül is nem igazán rontott az érthetőségen, csak igénytelenségről tanúskodik.

A lényeg, nem múlik el magától, nem segít rajta egy pohár víz sem, ami a szájszárazságot azért oldani szokta. Na de szerencsére itt van ez a hüvelyhidratáló krém, amitől viszont elmúlik. És nyugtat is ez a krém. Hogy ne legyél ideges a sok szurkálás után. Illetve a bőröd nyugodjon már le. A hölgy saját tapasztalatból tudja, nem a levegőbe beszél, hogy a krém változást hoz majd, és vissza tetszenek majd térni kedves hölgy felhasználók a szerelembe, és az életbe. A viszonzatlan szerelmek viszonozva lesznek, az öngyilkossági gondolatok elszállnak.

Ez a reklámtípus tehát nem az összehasonlító reklámok családjába tartozik, ahol az eddig ezt használtam (noname fehér tubus), de nem voltam vele megelégedve és a férjem sem, mert hát ki szereti egy tűpárnába… hanem a merj nagyot mondani formába. Eddig előttem nem vala semmi, a föld még kietlen és puszta vala, a mélység fölött sötétség vala, de Isten Lelke lebegett a vizek fölött.Jn 1,1-3; Kol 1,15-17; Zsid 1,2-3. Magyarán, eddig nem volt megoldás a szerelem folytathatóságára, nem beszélve az életbe való visszatérésről. Ez így persze nem mondatik ki, csak éppen semmiféle utalás nincs arra nézvést, hogy valamiféle választhatósági körülmények között harcolok a te bizalmadért. Jó, ez is lehet egy érvényes stratégia, ebben a blokkban csak én szárazhüvelyezek, látod, hogy létezem, hátha kedved támad kipróbálni.

Most jövök rá, tévedtem, ez a reklám igenis nekem is szól, úgyis mint már meglettebb korú polgártársnak, akinek a partnere vélhetőleg hasonló korú. Megjöttem drágám, igen a kedvenc virágodat hoztam, a kedvenc borodat és a kedvenc… hát izé… ezt. Ugye sejted már, hogy ma este nem a kedvenc argentin sorozatodat fogjuk nézni…

*******************************************************************************

Értékelés: 4,0/10 pont (ISTST szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) – 3/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) – 3/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) – 6/10

A látvány (Scene) – 4/10

A technika (Technology) – 4/10