Külföldi

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Discreet betét reklám

*************************

Discreet Multiform - 20s +++ Értékelés: 5,4/10

Dúl a harc a tisztasági betét piacon. Is. A mit vegyek fel kérdéshez lassan már a tisztasági betét is hozzátartozik. Úgy tűnik, a nedvszívó képességről már csak hazudni lehet, ugyanis a tudomány mai állása szerint ma már bármely gyártó bármely ilyen készsége képes a test akár teljes víztartalmát is eltávolítani záros határidőn belül. Egyéb extrákat kellett tehát kifejleszteni.

***************

***************

És most engedjék meg, hogy egy kis kitérőt tegyek. Egy vallomással tartozom Önöknek. Én ugyanis egészen eddig nem tudtam, mi a különbség a tisztasági, és az egészségügyi betét között. Azt hittem, az előbbi azonos az utóbbival, mindössze annak egy jobban csengő megnevezése. Az írás címe is erre utalt volna, miszerint mitől ilyen vidámak ezek azokon a napokon. Hát attól, hogy ezek nem azok a napok. Ezek épp a köztes napok. És vegyük tudomásul, hogy ezeken a köztes napokon is van mit nedvszívni. És attól ilyen vidámak a szívatottak, mert feltehetőleg extraként beépítettek e dolgokba valamiféle euforizáló, bódító, kábító mechanizmust. Mondjuk mindegyik át van itatva LSD-vel, vagy valami hasonló észvesztő anyaggal. Aztán alulról ez valahogy felszívódik. Szóval termék és fogyasztó kölcsönösen szívják egymást. Amint a képeken is jól látható, a hatás frenetikus. Ja és ráadásul különböző formákban lehet kapni. Minden bugyifajtához más és más való. Normál, tanga és string. (Mi is az a string bugyi? Jó, nem vagyok már mai fiatal.) Most szigorúan mérnöki szemmel nézve szerintem elég volna a stringet gyártani, mert az jónak látszik a tangába is, meg a normálba is. Vagy lehet, hogy a tanga hátul keskenyebb, mint a string? Viszont elöl talán szélesebb, mint a normál. Szóval megint azt hitted, hogy ezek most jöttek le a falvédőről. Geometriailag persze lehetne egy hátul tanga elöl string formát kialakítani, de ez nyilvánvalóan egy marketing öngyilkosság lenne. Miért ne vegyen a kedves vevő háromszor annyi kábító betétet, mint amennyire szüksége van?

Már csak egyet kérdeznék. Nekünk férfiaknak miért nincs ilyen? Én is szeretnék friss lenni, és illeszkedni, mint egy tisztasági betét. Rá akarnék kattanni. Most én inkább lőjem be magam?

******************************

Értékelés:5,4/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) - 6/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 5/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) - 5/10

A látvány (Scene) - 6/10

A technika (Technology) - 5/10

{mxc}

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 94 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

Képtalálat a következőre: „kövess minket a facebookon”

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend egy évre visszamenőleg

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

5.png1.png4.png0.png3.png4.png
Ma193
Tegnap223
Ezen a héten193
Ebben a hónapban4236
2014.10.25 óta514034

Látogató infó

  • IP: 3.230.148.211
  • Böngésző: Unknown
  • Verzió:
  • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

4
Online

2020. február 24. hétfő, 21:48