1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

DulcoSoft reklám

*************************

dulcosoft logo – 20s +++ Értékelés: 3,6/10

Ne haragudjanak, de nem tudom megszokni. Valahányszor az utamba kerül, teljesen kiakadok. Egyfajta kulcsinger ez már nekem, ha meglátom, újból és újból csak erről tudok írni. Mert tessék csak belegondolni: Általában igyekszünk nem láttatni azt, ami arra emlékeztet, voltaképp egy biológiai test fogságában vergődő értelem vagyunk, amely értelem egy pillanat alatt elillan, ha csak egy kicsit is elmászik valamely pont ezen biológiai létet lehetővé tevő paraméter. Takargatjuk biológiai létünk nyilvánvalóságát. Talán az étkezés az egyetlen kivétel, amit teljesen nyíltan művelünk. És akkor tessék…

***************

***************

És most nagyon vulgáris leszek, aki nem bírja, most hagyja abba. Szóval vajon gondolt-e már arra a tömött buszon utazva, voltaképp megvan-e egy mázsa a szar, amit szállítunk éppen emberekbe csomagolva? Vagy hogy ugyanitt a nyári hőségben a bugyikban, alsógatyákban éppen milyen viszonyok uralkodnak? Vagy baráti asztaltársaságban beszélgetve el szokta képzelni személyekre vonatkoztatva, hogy az éppen fogyasztás alatt lévő finom vacsora hogyan néz ki lenyelés után a gyomrokban? Attól tartok nem. Mert ha igen, akkor ön némi segítségre szorul. Még az orvos is, akinek szakmája szerint a biológiai megnyilvánulásainkkal (is) kell foglalkoznia, munkája végeztével átlényegül ezen meghatározottságoktól független lénnyé, és azt mondja egy páciense után nézve, hoppá, de jó nő, pedig 5 perccel előtte még a legintimebb testrészét vizsgálta. A biológiáját.

Nos, ezen kis vitaindító után ránézve vizsgálatunk tárgyára, ahol, mint az látható, egy szép nő bélműködésébe tekinthetünk be megint, azt kell higgyem, itt valami szándékos deszexualizációról van szó. Már ha van ilyen szó. Minden bizonnyal központi direktíva lehet, talán a keresztény egyház kezdeményezésére, miszerint túlságosan szabados a nép szexuális viselkedése, el van fajzva, és ez nem vezethet semmi jóra. Ezért nagyon finom eszközökkel el kell venni a kedvét az istenadta népnek ezen szabados viselkedéstől, még akkor is, ha a módszer bizonyos ritka szexuális eltévelyedésben szenvedőknek esetleg kedvez. De az ő számosságuk elhanyagolható. Lehet viszont, hogy ezzel a módszerrel pont e számosság növekedése felé mozdíthatjuk el a populációt. Na most pillanatok alatt összehoztam egy jó kis konteót (összeesküvéselméletet), de nem én vagyok a hibás, hanem az ilyen reklámok hozzák ezt ki belőlem. Kérek kártérítést.

De tényleg, figyelj már, még meg is mutatják a nő hasában, igaz, kissé stilizáltan, hogyan lágyítja gyengéden a szar a szert… bocs, a szer a szart. És a szemünkbe néz, és úgy mondja belső monológban, hogyan segített neki ez a szer, hogy a nagydolog, ne legyen olyan nagy dolog. Boldog vagyok szerelmem, ugye megengeded, hogy hallgatózzak a pocakodon kicsit, olyan gyönyörűek a felszabadult bélhangjaid. Emlékszel, amikor Jolikát vártuk, akkor is így hallgatóztam, de jó, hogy most megint megtehetem. Szeretlek drágám.

Tessék mondani, ha már meg kell mindenáron személyesíteni a problémát, miért nem az öreg Józsi bácsi életét tetszik megkönnyíteni? Jaj, kedveseim, bizony az öregség nem jó dolog. Már nem vagyok a régi. Fiatal koromban még a vasszöget is megemésztettem. Kemény legény voltam ám! Most már csak a székletem kemény úgy biza. De szerencsére rátaláltam erre a csodaszerre, és azóta újból fiatalnak érzem magam. És látjuk, amint Józsi bácsi jóízűen elfogyaszt egy tál rozsdás vasszöget. Na ezzel meg tudnék békülni. Józsi bácsi „kíméletes megkönnyebbülésének” tényleg őszintén tudnék örülni. Mi több, tán még vennék is ilyet, hisz korban lassan én is Józsi bácsi leszek, de most nőismerőseim kedvéért nem comingoutolok, nem árulom el, vajon a nagydolog nekem nagy dolog-e. Vagyis nekem is van egy titkom, mint a reklámos csajnak, csak én nem nyilatkozom, nem úgy, mint ő.

Ja, tényleg csak így zárógondolatnak, vagy kérdésfelvetésnek, mi az a gyógyászati segédeszköznek nem minősülő orvostechnikai eszköz? Ez van odaírva. Mert ez a szer pontosan ilyen. Akkor minek minősül, ha egyszer orvostechnikai eszköz? Na jó, ezt az okosok biztos tudják, én meg majd mellékesen megkérdezem a fogorvosomat, vagy a nőgyógyászomat, vagy valakit… kérdezi a fene…

*******************************************************************************

Értékelés: 3,6/10 pont (ISTST szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) – 4/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) – 1/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) – 6/10

A látvány (Scene) – 3/10

A technika (Technology) – 4/10